onsdag 2 april 2008

Nästan läskigt likt.

Vad tänker du på när du ser symbolen för OS i Peking? Lite fyrkantigare och något smalare, men annars slående likt, eller hur? Det här ger förhoppningar om att Kina-TV återkommer i sommar. Och så kan vi ju kanske stämma kineserna för varumärkesstöld, lär ju finns en del pengar att hämta på den kinesiska marknaden. Vilka vinstchanser tror min juridiska expert att vi har?

5 kommentarer:

Johanna sa...

Helt otroligt, både apan och papegojan syns ju :)

Galaxa sa...

Underbart! Kommer att tänka på SVT:s KinaTV... alltså när Persson fortfarande var stadsminister och Pel Nudels hälsa rapporterades ideligen! Kanske glömde de att byta logga...

Anders sa...

Johanna: Ja, visst är det otroligt, och konstigt att ingen i bloggvärlden verkar ha uppmärksammat likheten, vad jag vet.

Galaxa: Kina TV var bra TV. Synd att folket röstade fel så att det fick sluta. Programmet fortsatte sända ett tag efter att "Nya Arbetarpartiet" hade tillträtt, men det blir ju aldrig samma sak, finns ju bara ett original.

Men efter det här med rosen blir inte jag förvånad om Göran och Anitra sitter på hedersläktaren och vinkar till folkmassorna på invigningen. För likt för att vara en slump ;)

Anonym sa...

Hmmm. Ja rent juridiskt borde man kanske kunna få till en förlikning. Kanske borde man försöka föra processen som ett skiljeförfarande så att allt förblir hemligt (ligger mer i linje med ena parten), så är det ingen som får veta hur några miljoner byter ägare... Hmm, det verkar som om min praktikplats börjar fläcka av sig läskigt mycket på mig. Allt där är så hemligt att om jag fortsätter skriva måste jag döda alla som läser det här....

Anders sa...

Anonym: Tack för svaret, ska försöka få till en förlikning.

Sen tycker jag att det är klokt av dig att inte skriva så mycket mer om det nu innebär att du måste döda alla som läser. Det skulle vara, få se...jag har i runda slängar 22000 läsare om dagen och så kan vi räkna på 50 dagar som det är aktuellt...1,1 miljoner, vilket motsvarar ca 3642,4 Flurkmark (302 invånare år 2005, kan vara något färre idag). Så det blir till att ligga i, kanske en övermänsklig uppgift till och med för dig.